MONTAREA ZIDURILOR VERZI - PAS CU PAS


      Aveți nevoie de o modalitate originală de a organiza verdeață pentru casa sau afacerea dumneavoastră? Doriți să vă reîmprospătați grădina sau să aduceți o vegetație revigorantă în apartament sau birou? Căutați numai cele mai bune soluții? Avem ceva doar pentru tine! Pereții verzi cu plante naturale sunt exact ceea ce aveți nevoie! Asamblarea lor este simplă și rapidă, datorită căreia puteți obține un decor remarcabil într-un timp foarte scurt.

 

     Homeco oferă clienților o gamă variată de servicii de grădinărit moderne. Ca parte a ofertei noastre, oferim clienților crearea de pereți verzi inovatori, eficienți și ușor de întreținut. Grădiniile verticale sunt structuri care refac perfect orice spațiu și sunt potrivite atât pentru interioare cât și pentru spații deschise.

 

     Cu ajutorul pereților verzi, efectele calmante ale naturii pot fi ușor și eficient introduse în clădiri, permițând ca simbioza dintre arhitectură și natură să fie atinsă.

INSTALAREA UNUI PERETE VERDE ÎN 5 PAȘI


1. Pregătirea bazei de montare

 

Pe suprafața verticală, care va fi suportul pentru peretele cu flori, construiți o latură pe care va fi atașată structura. 

2. Instalarea elementelor Pixel Garden

 

Utilizați șurubelnița pentru a putea înșuruba modulele. Asigurați-vă că fiecare element care formează structura peretelui verde este montat corect și uniform. Toate produsele din seria Pixel Garden se caracterizează prin materiale de cea mai bună calitate și o manoperă atentă. Ele sunt de asemenea, adaptate pentru asamblare rapidă și convenabilă, astfel încât această activitate nu vă va crea nicio problemă.

3. Instalarea conductei transversale de irigare

 

De-a lungul ultimului nivel al modulelor de perete, instalați furtunul orizontal, care va fi responsabil pentru hidratarea corespunzătoare întregii instalații.

4. Instalarea vârfurilor de picurare

 

Instalați vârfurile de scurgere.

5. Instalarea de elemente suplimentare opționale de automatizare pentru irigare

 

Instalați elementele rămase ale sistemului de irigare.

6. Adăugarea ghivecelor

 

Când construcția peretelui cu module este gata, puteți începe să așezați ghivecele cu plante, astfel ”va prinde contur” efectul spectaculos al întregii instalații. Alegerea plantelor este a ta și depinde de conceptul tău vizual. 

Aveți posibilitatea să alegeți ierburi aromate sau legume și să creați cu ele o oază naturală în propria bucătărie, puteți opta pentru flori parfumate, viu colorate pentru a crea un mozaic deosebit sau puteți alege o varietate de plante verzi luxuriante, care vor da impresia unui gard viu modern spectaculos. 

În mod similar, puteți aranja grădini verticale, a căror design atent aranjat, se îmbină perfect cu orice spațiu de acasă sau de birou.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție întotdeauna, oferind sfaturi profesionale în domeniul asamblării, selecției plantelor, precum și asistență în construcția unui perete verde. 

Vă invităm să ne solicitați și să profitați de ofertele noastre!