PEREȚI MOBILI DIN ALUMINIU

 

     Folosind funcționalitatea modulelor Pixel Garden, am creat o nouă serie de pereți mobili din aluminiu, care să permită mutarea grădinii verticale în orice încăpere.

RAME DIN ALUMINIU

 

    Ramele de suspensie din aluminiu au fost de asemenea, dezvoltate pe aceeași tehnologie. Produsul este disponibil la cerere. Orice număr de module Pixel Garden poate fi încadrat într-un cadru din aluminiu pentru a crea un perete verde.

 

PEREȚI MOBILI DIN ALUMINIU

 

    Această soluție este perfectă pentru evenimente în aer liber, spații publice, birouri, casă, ca un element al zonelor verzi de relaxare sau un decor atrăgător la târguri și evenimente. 


   Zona de relaxare creată cu pereți mobili Pixel Garden este un proiect dedicat în principal spațiilor publice în care există puțină verdeață. "Insulele verzi" sunt de asemenea, o soluție excelentă pentru spațiile de birouri, unde se acordă o atenție sporită confortului angajaților și clienților. Datorită sistemului mobil, este posibilă amenajarea spațiilor verzi în funcție de necesitățile individuale, iar combinația cu fotolii confortabile creează condiții perfecte pentru odihnă. 

SISTEMUL DE IRIGARE INTEGRAT

 

  Pereții mobili sunt bazați pe tehnologia Pixel Garden. Pereții sunt echipați cu un sistem integrat de udare, ceea ce face ca grădina amenajată pe perete să aibă o hidratare completă a tuturor plantelor. Construcția stabilă și sistemul de roți permit o mișcare ușoară a peretelui și utilizarea acestuia în spații diferite. Pereții noștri se disting prin forma lor simplă, designul modern și utilizarea materialelor de înaltă calitate pentru producția lor.

POSIBILITATI

 

Oferim o varietate de soluții adaptate nevoilor dumneavoastră:

  • sistem de ghivece de flori schimbabile
  • aranjament pe o față sau pe ambele fețe
  • modele de perete
  • sistem dedicat de irigare
  • varianta staționară sau mobilă

PROIECTE ALU LINE

RAME DIN ALUMINIU

 

        Ramele din aluminiu au fost de asemenea, dezvoltate prin aceeași tehnologie. Produsul este disponibil la cerere. Orice număr de module Pixel Garden poate fi încadrat într-un cadru din aluminiu pentru a crea o imagine verde.

 

        Grădinile verticale, numite și pereți verzi, reprezintă o propunere interesantă pentru amenajarea spațiului prin utilizarea plantelor naturale. Sistemul Pixel Garden oferit de noi, bazat pe elemente (module), constând într-o cutie și 2 ghivece este simplu și rapid de asamblat. Designul este echipat cu un sistem de irigare patentat de compania noastră, care face ca produsul nostru să fie unic pe piață. Datorită utilizării modulelor, denumite Pixeli este posibilă crearea de compoziții în diferite dimensiuni, iar ghivecele scoase din construcție fac compoziția verde să poată fi schimbată liber.

 

        Cadrul poate fi vopsit în orice culoare.

MODEL 2X3

MODEL 3X4

MODEL 3X7

MODEL 4X8

MODEL 4X10