Despre noi


    Homeco este o companie românească cu o echipă tânără, dar foarte ambițioasă. Lucrăm în domeniul peisagistic și ornamental. Dorim să vă ușurăm viața prin soluții inovatoare și să creăm un spațiu confortabil, ecologic și frumos. Credem că cele mai bune idei prind viață într-un climat sănătos și creativ. Vrem să creăm astfel de condiții pentru clienții noștri. Lucrăm cu tehnologii de top, ținând în același timp cont de ecologie si mediul ambiant.

140

Produse disponibile

81%

 

Clients come back


 

Viziunea Noastră

 

Ne propunem să fim principalul furnizor de soluții interesante, sigure și ecologice pe piața românească. Ne conducem de valori fundamentalale în luarea deciziilor. Dezvoltăm în permanență, îmbunătățim și menținem rețeaua noastră fiabilă de clienți și furnizori. Ne străduim să fim un loc de muncă inspirat, în care oamenii se simt împuterniciți să își valorifice pe deplin potențialul.

 

Natura

 

Ne pasă de planeta noastră - toate produsele și creațiile Homeco vă ajută să creați un spațiu ecologic și verde în timp, respectând toate standardele de protecție a mediului.

 

Clienți

 

Creăm legături strânse cu partenerii contractuali. Standardele noastre de deservire a clienților sunt de top. Nimic și nimeni nu vorbește mai bine despre calitatea serviciilor prestate de către compania noastră precum clienții satisfăcuți.